Akçay'dan "dolar" mesajı

"Devletim benden 20 bin dolar alsın"

Akçay'dan "dolar" mesajı
Trabzonlu teknik adam Mustafa Reşit Akçay'dan dikkat çeken sözler... Osmanlıspor'un Karabükspor'u 2-1 yendiği maçın ardından başkent ekibinin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay açıklamalarda bulundu. Devletin ekonomik mücadele içinde olduğunu belirten Akçay, katkı için 20 bin dolar vermeye hazır olduğunu söyledi.

Akçay şöyle konuştu:

Maça geçmeden önce sonuçta biz sahada bir mücadele içindeyiz, devletimiz de şu an ekonomik bir mücadele içerisinde. Şahsım olarak Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye Avrupa'da başarılar diliyorum. Engellilerin haftasını kutluyorum. 

Siyasetçilerimizden, bütün siyasetçilerden, devleti yönetenlerden, müsteşarlardan hepsinden özür dileyerek, haddimi aşmadan bu ülkenin bu ekonomik savaşında devletim gelip benden 20 bin dolar alsın. Ve bu aldığı parayı bana 10 sene sonra mı öder, 20 sene sonra çocuklarıma mı öder, nereye öderse ödesin. Vergi dairesinden bir tane adamı yollasın bana, ben de ödeyim, paramı vereyim, helali hoş olsun. Ama bunu yaparken devletime bir nezaketsizlik yapmak istemiyorum. Özür diliyorum eğer bir nezaketsizlik varsa" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler