Akçay: Daha çok istedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Eskişehir ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Apollon Limassol maçının ardından üçüncü maçı da kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.Akçay, yaptığı açuıklamada ''Maçın başından sonuna kadar istedik ve iyi oyna

Akçay: Daha çok istedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Eskişehir ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Apollon Limassol maçının ardından üçüncü maçı da kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Akçay, yaptığı açuıklamada ''Maçın başından sonuna kadar istedik ve iyi oynadık. Karşımızda da son zamanlarda yükselişte olan Erciyes vardı. Onların da oyunun bir bölümünde egemen olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak baktığımızda ise maçın başından sonuna kadar galibiyeti isteyen bir takım olarak oynadığımız düşünüyorum." dedi.

''Şuana kadar 20’nin üzerinde maç oynadık. Oyuncularının bu özverileri ve devamlığını da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Ligdeki Eskişehirspor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki Apollon Limassol maçlarıyla üst üste üçüncü maçı kazandık. Ancak deplasman karnemizin iyi olmadığını söyleyebilirim. Umarım deplasmanlarda da bu oyun ve arzuyu yakalarız.

Olcan çok karakterli bir oyuncu. Rakibe gösterdiği saygının ifadesi olarak düşünüyorum. Bir sorunumuz olan ya da sorun yaratacak bir oyuncu değil. Sanıyorum rakibe olan saygısında dolayı yapıyor olabilir. Ama kendisine da açıkçası böyle bir soru sormadım." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor