Akçay: Çok dikkat etmeliyiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Sivasspor maçının ardından zorlu bir sürece girdiklerini belirterek, "3.5 günde bir maç oynayacağız. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız" dedi.Trabzonspor, dün akşam sahasında oynadığı Sivasspo

Akçay: Çok dikkat etmeliyiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Sivasspor maçının ardından zorlu bir sürece girdiklerini belirterek, "3.5 günde bir maç oynayacağız. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız" dedi.

Trabzonspor, dün akşam sahasında oynadığı Sivasspor maçından beraberlikle ayrılarak ligdeki mağlup olmama serisini beş maça çıkardı. Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, Sivasspor maçıyla birlikte 20 günde 6 maç oynayacaklarını belirterek, "Bu neredeyse 3,5 günde müsabaka oynayacağımız anlamına gelir. Çok dikkat etmemiz gerek. Sakatlıkların, performans düşüşlerinin yaşanabileceği haftalara gireceğiz. Umarım destek ekiplerimiz ile birlikte bu bölgedeki sorunları çözerek buradan en iyi sonuçları çıkarmaya çalışacağız. Bu süreci en iyi şekilde atlatacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor