Akçay: Cevabı sahada verin

Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan akşam antrenmanına, milli takım kamplarında bulunan

Akçay: Cevabı sahada verin
Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarına başladı.
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan akşam antrenmanına, milli takım kamplarında bulunan Zeki, Aykut Demir, Zokora, Adrian, Bamba, Janko, sakatlıları nedeniyle salonda çalışan Onur ve Yusuf ile izinli olan Malouda, Bosingwa ve Henrique katılmadı.
 
Akçay, antrenman öncesi futbolculara, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının başlamasıyla kimi zaman haftada üç maç oynayabileceklerini ve zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.
 
Futbolcularından her zaman göreve hazır olacak şekilde çalışmalarını isteyen Akçay, "Son günlerde kamuoyunda çok sert şekilde eleştirildiğimizi görüyoruz. Sizleri acımasızca eleştirenlere cevabı siz yine sahada vereceksiniz" dedi.
 
Konuşmasının ardından çoğu futbolcuyla birebir de görüşen Akçay, daha sonra bordo-mavili takıma kondisyona yönelik çalışma yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor