Akçay: Büyük bir çıkış yapacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Alanyaspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Fethiyespor maçıyla tekrar bir çıkış serisine başlayacaklarına inandığını söyledi.Akçay, yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçının Oyun ve m

Akçay: Büyük bir çıkış yapacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Alanyaspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Fethiyespor maçıyla tekrar bir çıkış serisine başlayacaklarına inandığını söyledi.

Akçay, yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçının Oyun ve mücadele olarak kendi felsefelerine çok yakın bir şekilde geçtiğini belirterek, "Son müsabakalarda ortaya çıkan gol bölgelerindeki eksikliğimiz bu maçta da yetenek ve beceri noksanlığı olarak ön plana çıktı. Maçta Oyun inisiyatifini elinde bulunduran takımımızın gelmiş olduğu bu seviye gol yollarındaki eksikliği de hallettiğimizde, herkesi memnun edecek bir seviyedir" dedi.

Ligde bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini kaydeden Akçay, "Bu haftayı çok iyi geçirip rakiplerimizden biri olan Fethiyespor ile evimizde oynayacağımız müsabaka ile tekrar bir çıkış serisine başlayacağımız inancındayım. Sporcularımı bu üstün ve özverili mücadelelerinden ötürü bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler