Akçay "Biz hedefleri olan bir takımız"

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Boluspor mağlubiyetini kısa sürede telafi edeceklerini söylediAkçay ligde Boluspor karşısında alınan mağlubiyeti geride bırakmak zorunda olduklarını belirterek” Boluspor karşısında mağlubiyeti hak edecek bir maç

Akçay "Biz hedefleri olan bir takımız"

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay Boluspor mağlubiyetini kısa sürede telafi edeceklerini söyledi

Akçay ligde Boluspor karşısında alınan mağlubiyeti geride bırakmak zorunda olduklarını belirterek” Boluspor karşısında mağlubiyeti hak edecek bir maç oynamadık.  Maçta hafta içinde oynadığımız Galatasaray maçının fiziksel yorgunluğunu da maçın ilerleyen bölümlerinde üzerimizde fazlasıyla hissettik.  Oynadığımız futbol ile alınan skor arasında dengesizlik var.

 Takım olarak Bolu’da ortaya koyduğumuz  futbolun karşılığını alamadık. Galip gelemezsek te sahadan en azından bir puanla ayrılmalıydık. Fakat  futbolun içinde bunlar var.  Artık bizim için bu maç geride kaldı”

FUTBOLULARIMLA GURUR DUYUYORUM

1461 Trabzon teknik direktörü Mustafa Akçay  Kupada Galatasaray’ı elediklerini belirterek “ En çok korktuğum şey bu galibiyetin futbolcularım üzerinde yaratacağı rehavetti.  Bu maçta aldığımız galibiyet futbolcularımın ayaklarını yeden kesmedi. Canla başla mücadele ettiler ve savaşçı karakterlerini ortaya koydular . Güçlü karakter e sahip oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu bir kez daha gördüm. Futbolcularımla bu nedenle gurur duydum . Şimdi kupada Bursa maçı var. Orda da iyi futbol oynamak istiyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor