Akçay bir ilki yaşayacak!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, kariyerindeki ilk Süper Lig maçını takımı Beşiktaş'la oynayacak. Bordo mavili takımın başında çıktığı 4 Avrupa kupası maçında yenilgi yüzü görmeyen Mustafa Akçay, "Hayal edersen başarırsın. Herkesin bir hedefi o

Akçay bir ilki yaşayacak!


Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, kariyerindeki ilk Süper Lig maçını takımı Beşiktaş'la oynayacak. Bordo mavili takımın başında çıktığı 4 Avrupa kupası maçında yenilgi yüzü görmeyen Mustafa Akçay, "Hayal edersen başarırsın. Herkesin bir hedefi olmalı" dedi. Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Ligin kalitesinin ortada olduğunu belirtirken de şöyle dedi:

"Biz kendi takımımıza ve neler yapabileceğimize bakarız. Diğer takımların ne yaptığından çok bizim neler yapabildiğimizdir önemli olan. Kamp sürecinden bu yana önemli aşama kaydettik ve bu bizi ilerisi için fazlasıyla umutlandırıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor