Akçay: Bazen değişiklikler...

Kampın çok iyi geçtiğini belirten teknik direktör Mustafa Akçay da şunları söyledi:"Oyuncularımın performansı beni sevindirdi. Kamptan beklediğimizi aldık. İlk maçımızı Beşiktaş ile oynayacağız. Zor bir maç ama derbi maçlar her türlü sürprize açıktır. Ken

Akçay: Bazen değişiklikler...

Kampın çok iyi geçtiğini belirten teknik direktör Mustafa Akçay da şunları söyledi:

"Oyuncularımın performansı beni sevindirdi. Kamptan beklediğimizi aldık. İlk maçımızı Beşiktaş ile oynayacağız. Zor bir maç ama derbi maçlar her türlü sürprize açıktır. Kendi evimizde başarılı olma anlayışımızı sürdürmek istiyoruz. Umarım o maç sonunda gülen ve istediğimizi alan biz oluruz. Beşiktaş maçında çok fazla bir değişiklik yapacağımızı sanmıyorum ama değişim her zaman vardır."

Bu arada Mustafa Akçay’ın Göztepe maçının ardından özel aracıyla karayoluyla Trabzon’a döndüğü öğrenildi. Akçay, bu yolculuk için, "Bazen farklılıklar insana enerji verir" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor