Akçay: Aklımızla oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustaf Reşit Akçay, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.Mustafa Reşit Akçay iyi oynadıklarını belirtirken, "Şunu söyliyim; hem puan açısından, hem ligi elimizde tutma açısından, hem d

Akçay: Aklımızla oynadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustaf Reşit Akçay, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Reşit Akçay iyi oynadıklarını belirtirken, "Şunu söyliyim; hem puan açısından, hem ligi elimizde tutma açısından, hem de toplumsal ve psikolojik açıdan önemli bir maç oynadık. Biz aklı daha önde tutarak oynadık. Rakibimize saygı göstermeye özen gösterdik. Formda oyuncularla arkaya kaçmaların önüne geçmeliydik. Yüzde 80-90 civarında başarılı olduk. Karşı ataklarda belki Fenerbahçe kadar başarılı olamadık. Rakibimiz zaman zaman bizim varlığımızdan tedirgin oldu. Deplasmanda ezeli rakibimizden 1 puan almak önemliydi. Çok iyi mücadele verdik" dedi.

'Planlarınızın hepsi tuttu mu?' sorusuna cevap veren Mustafa Reşit Akçay, "Adrian'ın biraz formda olmaması ve Henrique'nin zaman zaman teknik anlamda bağlantılarımızı eksik bırakması düşündüğümüz bazı planların geride durmasına neden oldu. Bu bazen olur. Sahada yapmış olduğumuz mücadeleden dolayı oyuncuları kutluyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor