Akçay açıklamalar yaptı

 Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avrasya Otel'de kamp yapan 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor.Kampın 10 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini ve burada en az 7 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ifade eden tekn

Akçay açıklamalar yaptı

 

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avrasya Otel'de kamp yapan 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor.

Kampın 10 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini ve burada en az 7 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ifade eden teknik direktör Mustafa Akçay, "Kamp çalışmalarımıza 2 Temmuzda Trabzon'da bulunan tesislerimizde başlamıştık. Trabzon'da fiziksel ve fitness ağırlıklı çalışmalar yaptık.

Avanos'ta ise teknik ve taktik ağırlıklı ve takım halinde hareket etme kabiliyeti kazandırıcı bir program halinde çalışacağız. Kamp sürecinde hazırlık maçları da oynayacağız. Bu maçlarda skordan çok, yeni transferlerin uyumu, eksikleri görme gibi konulara önem vereceğiz. Kamp sonrasında takım yapılanmasını tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 

 

Ligde misyon ve vizyonlarını yerine getirmek için öncelikle misafir değil kalıcı takım olmak istediklerini kaydeden Akçay, "Takım olarak Trabzonspor ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet verecek yetenekli gençler yetiştirmeyi ana misyon ve vizyonumuz olarak belirledik. Bunu gerçekleştirmenin ilk yolu da ligde kalıcı olmaktan geçiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler