Akçabaatspor'dan açıklama!

Akçabaatspor'un yönetim kurulu bir dizi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama:"Bu yıl kurduğumuz kulübümüzün sezon çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Çalışmalarına tesislerinde başlayan takımımız daha sonra ilk etap kamp programını Nevşehir Avanos ta ge

Akçabaatspor'dan açıklama!

Akçabaatspor'un yönetim kurulu bir dizi açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama:

"Bu yıl kurduğumuz kulübümüzün sezon çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Çalışmalarına tesislerinde başlayan takımımız daha sonra ilk etap kamp programını Nevşehir Avanos ta gerçekleştirip tamamlamıştır. Bugün itibariyle toplanan takımımız çalışmalarını sürdürmektedir. Teknik kadronun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz resmi sözleşme yapmak üzere futbolcularla prensip anlaşmalarına varmıştır. Yapılacak 1-2 takviye sonrasında takımımız sezona hazır hale gelecektir. Belirlenen yönetim kurulunun başkan Zeki Öztürk önderliğinde ki hedefi bellidir.

Bu hedef tabi ki bu yıl bir üst lig olan 2.Lig kategorisi olarak belirlenip çalışmalar bu doğrultu da gerçekleştirilmektedir. Hedefimizin bu yıl resmi olarak adını koyup ilerleyen yıllarda zaman doğrultusunda Bank Asya olarak nitelendirilmektedir. Bilindiği üzere Bölgemiz itibariyle Trabzon futbol şehri konumundadır. Ülke futboluna ve Dünya futboluna yetiştirdiği değerler ortadadır. Bir çok spor branşını içerisinde barındıran Şehrimiz özellikle Futbol ve boks sporunda adını duyurmuştur. Şehre değer katan Trabzonspor un katkısı tartışılmaz derecede büyüktür.

Bu da şehir futbola verilen değeri ortaya koymuştur. 7 den 70 e halkın büyük kısmı futbol la yatıp futbolla kalktığı bu şehirde, profosyonel takımların durumuda ortadır. 1461 Trabzon un yapmış olduğu başarı farklı bir bakış açısı getirdiği bu şehir de, İlçe takımlarının bu başarıyı devam ettirememesi bu açıdan tabiki olumsuz bir bakış açısıdır. Kulübümüzün amacı ise profosyonel lig de kulüpsüz kalan ilçemize 1923 ruhunu yaşatmak ve profosyonel lig de temsil etmek  bir nevi 1461 Trabzon gibi zamanla yerini bank Asya da alıp Trabzonspor a ve Trabzon futboluna hizmet etmektir.

Diğer bir durumu Türk futboluna değerler yetiştirip, bu konumda yerini sağlamlaştırıp uzun yıllar Türk futboluna hizmet verebilmektir. Yönetim Kurulunun belirlemiş olduğu görev dağılımında basın sözcülüğü görevi Erhan ÇİMŞİR ve İsmet Eraydın olarak belirlenmiştir. Yapılan açıklamalar Başkan Zeki Öztürk ve Basın Sözcüleri tarafından yapılacaktır.Son zamanlar da tarafımızdan özellikle başkanımız tarafından açıklama yapılmış gibi prensiplerimize ve hedeflerimize ters düşen açıklamalar bazı basın organlarında yer almaktadır. Bu tür afaki haberler destek amaçlı da olsa kulübümüze ve bizlere de zarar vermektedir. Bizim ağzımızdan yapılmayan açıklamalara kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla Akçaabatspor Yönetim Kurulu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor