Akçaabatspor'un hedefi zirve

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ta teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, bünyelerine 2 futbolcu daha katarak transferi sonlandırmayı düşündüklerini söyledi. Teknik direktör Alemdaroğlu, yeni sezonda hedefe oynayan bir kadro inşa et

Akçaabatspor'un hedefi zirve
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sebat Proje Trabzon Akçaabat'ta teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, bünyelerine 2 futbolcu daha katarak transferi sonlandırmayı düşündüklerini söyledi. Teknik direktör Alemdaroğlu, yeni sezonda hedefe oynayan bir kadro inşa ettiklerini belirterek, "Takımımızın her zaman bir hedefi var. Yeni sezondaki hedefimiz de sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Bu doğrultuda iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum" dedi.
 
Şu ana kadar 8 oyuncuyu renklerine bağladıklarını, kadrolarında 7 oyuncu tuttuklarını ifade eden Alemdaroğlu, "Bünyemize 2 futbolcu daha katarak transferi sonlandırmayı düşünüyoruz. Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Kulüpleri ile aralarındaki sorunları gidermelerini bekliyoruz. Muhtemelen ve en geç pazartesi günü kendileri ile mukavele imzalarız" diye konuştu.
 
Yeni sezonda oynadığı futbolla zevk veren bunu yaparken de başarıya koşan bir ekip olacaklarını söyleyen Alemdaroğlu, "Kazanırken de kaybederken de oynadığı futbolla zevk veren bir takım olacağız. Sezon sonunda ise arzu edilen yerde olacağımıza inanıyoruz" şeklinde ifadeler kullandı. Yeni sezon hazırlıklarına 9 Ağustos Cumartesi günü Trabzon'da başlayacaklarını da kaydeden Alemdaroğlu, kamp çalışmalarının ikinci ayağını Nevşehir'de yapacaklarını ifade etti..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor