Akçaabat Sebatspor'da ŞOK!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor, Hasan Dülger, Baykal Yılmaz, Özgür Kaynar, Ali Kılıç, Serkan Altun, Ferdi Çelik, Güner Topçu, Barış Ülger ve Taha Balcı olmak üzere 9 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Kulüp basın sözcüsü Erha

Akçaabat Sebatspor'da ŞOK!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor, Hasan Dülger, Baykal Yılmaz, Özgür Kaynar, Ali Kılıç, Serkan Altun, Ferdi Çelik, Güner Topçu, Barış Ülger ve Taha Balcı olmak üzere 9 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

Kulüp basın sözcüsü Erhan Çimşir, 30 kişilik kadronun azaltılması gerektiğini ve bu nedenle bazı sporcular ile yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Takıma girmeyen veya takıma katkısı sınırlı olan sporcularımızı serbest bıraktık. Bu sporcularımızı Antalya'da 23 Aralık'ta yapmayı planladığımız kampa götürmeyeceğiz. Bu kararı hocamız ve yönetim ortaklaşa almıştır. Zaten kadrodaki sporcu sayımız çok fazla ve sahaya çıkacak kişi sayısı sınırlı. Her hafta birçok sporcuyu mecburen kadro dışı bırakmak zorunda kalıyorduk. Bu da takım içerisindeki arkadaşlık ortamını olumsuz etkiliyordu'' dedi.

Sezonun ikinci yarısında düşme korkusu olmayan bir takım oluşturmak istediklerini de ifade eden Çimşir, ''Takımımızın eksik bölgelerine hocamızın istekleri doğrultusunda sporcular almayı planlıyoruz. Ancak önümüzde yine lisans çıkarma problemi var. Bu problemi halledebilirsek eksik mevkilere en az 4-5 sporcu alacağız. İkinci devre ligden düşme korkusu olmayan bir Akçaabat Sebatspor oluşturmak arzusu içerisindeyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler