Akçaabat Sebatspor stres attı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Körfezspor'u 2-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ekrem Al, ligde kalma yolunda stresli çıktıkları maçta iyi bir futbol ortaya koyarak 3 puan aldıklarını söyledi.  Ekrem Al,  yaptığı açıklamada, ligde son haftala

Akçaabat Sebatspor stres attı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Körfezspor'u 2-0 yenen Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ekrem Al, ligde kalma yolunda stresli çıktıkları maçta iyi bir futbol ortaya koyarak 3 puan aldıklarını söyledi.

 

Ekrem Al,  yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda müthiş bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, ''Ligde tutunma adına çıktığımız son 3 karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmak zorundaydık ve bunu da başardık. Ligde kalma stresi ile çıktığımız Körfezspor karşısında da iyi bir oyun ortaya koyduk ve 3 puanı elde ettik. Oyuncularımı kutluyor bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Akçaabat Sebatspor'un bu sezon 23 maçta elde ettiği puanı son 9 karşılaşmada aldıklarını dile getiren Al, şöyle konuştu:

 

''Son 10 maçta 2 mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetler de Göztepe ve BUGSAŞ Spor'a karşı oldu. İç sahada ve dışarıda puanları topluyoruz. Bu derece yüksek puan toplamamıza rağmen açılan arayı kapatamıyoruz. Ligde son maçımızı Adıyamanspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maç, bir final maçı olacak. Bu karşılaşmadan en az bir beraberlik elde etmek istiyoruz. Hafta içerisinde iyi çalışacağız ve ligde kalma adına elimizden gelen savaşı vereceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler