Akçaabat Sebatspor Divana kaldı!

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Akçaabat Sebatspor'da yapılan ikinci olağanüstü genel kurulda yönetime talipli çıkmadı.Kırmızı-beyazlı kulübün tesislerinde gerçekleşen genel kurula, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Başkanı Zeki Ö

Akçaabat Sebatspor Divana kaldı!

Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Akçaabat Sebatspor'da yapılan ikinci olağanüstü genel kurulda yönetime talipli çıkmadı.

Kırmızı-beyazlı kulübün tesislerinde gerçekleşen genel kurula, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Sebatspor Başkanı Zeki Öztürk ve eski başkanlardan Ali Kemal Başaran ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Kemal Topal'ın yaptığı genel kurulda yönetime aday çıkmayınca, tüzük gereği kulüp yönetimi divan başkanlığına kaldı.

Divan Başkanı Kemal Topal, 15 gün önce yapılan olağanüstü genel kurulda da başkan adayı olmadığını, 1 ay içerisinde kulübe bir talipli çıkmaması halinde kulübün fesih işlemlerinin başlatılması için Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulunacaklarını söyledi.

Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan ve 1923 yılında kurulan Akçaabat Sebatspor, 2002-2003 sezonunda Süper Lig'e yükselmiş ve 2. sezonunda ligden düşmüştü. Kırmızı-beyazlılar, geçen sezon da mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig 2. Lig'de son haftada Adıyamanspor'a 2-1 yenilerek averajla lige veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor