Akçaabat FK'nın beraberlik üzüntüsü!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, Tekirova Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, Tekirova Belediyespor maçından beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.Başaran, Tekirova Be

Akçaabat FK'nın beraberlik üzüntüsü!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, Tekirova Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, Tekirova Belediyespor maçından beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Başaran, Tekirova Belediyespor karşılaşmasına iyi başladıklarını, istedikleri mücadeleyi ortaya koyabildiklerini fakat buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Bazen iyi oynamak yeterli olmuyor. İyi futbolunuzu sonuca da yansıtmalısınız. İyi bir ekibiz. Bu maçta kalitemizi ortaya koymayı başardık ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeyi başaramayınca istediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Tekirova Belediyespor'un play-off'a oynayan bir ekip olduğunu ifade eden Başaran, "Artık Tekirova Belediyespor maçını geride bıraktık. Önümüzde zorlu maçlar var. Bu maçlardan puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bu karşılaşmalara iyi hazırlanacağız. Temennimiz kazanarak çıkışa geçmek olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor