Akçaabat FK hedefi belirledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nın Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu, "Yeni döneme yeni bir anlayış ile başlayacağız. Amacımız sezon öncesi kadromuzu kurup, lige iyi hazırlanmak ve iyi başlangıç yapmak" dedi.Alem

Akçaabat FK hedefi belirledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nın Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu, "Yeni döneme yeni bir anlayış ile başlayacağız. Amacımız sezon öncesi kadromuzu kurup, lige iyi hazırlanmak ve iyi başlangıç yapmak" dedi.

Alemdaroğlu, yeni sezon planlamalarına birkaç gün içerisinde başlayacaklarını söyledi.

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak ekip kurmak istediklerini belirten Alemdaroğlu, takımından gidecek ve transfer edilecek oyuncular konusunda yönetimle görüşeceklerini ifade ederek,

"Önceki sezon istediğimiz hedefi yakalayamadık. Takımın başına son haftalarda gelmem dolayısı ile istediğim katkıyı veremedim. Yeni döneme yeni bir anlayış ile başlayacağız. Amacımız sezon öncesi kadromuzu kurup, lige iyi hazırlanmak ve iyi başlangıç yapmak. Bunun için çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. İlk etapta yönetimimiz ile bir araya gelip gidecek ve transfer edilecek olduğumuz oyuncularımızı netleştireceğiz. Kadro yapılanmasını tamamladıktan sonra yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak, hepimize iyi gelecektir. Çalışmalarımız bu doğrultuda ilerleyecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor