Akçaabat FK Galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Trabzon Akçaabat FK 31. Hafta karşılaşmasında yarın saat 14.30’da Akçaabat Fatih stadında Adliyespor’u ağırlayacak.Bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Trabzon temsilcisi Adliyespor’un düşme p

Akçaabat FK Galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Trabzon Akçaabat FK 31. Hafta karşılaşmasında yarın saat 14.30’da Akçaabat Fatih stadında Adliyespor’u ağırlayacak.

Bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Trabzon temsilcisi Adliyespor’un düşme potasında olması nedeniyle zorlu geçecek karşılaşma için taraftardan destek bekliyor.

Kulüp Başkanı Zeki Öztürk yaptığı açıklamada bu karşılaşmaya takımın çok iyi hazırlandığını belirterek, “son haftalarda aldığımız talihsiz sonuçları unutturmak için bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bunu yapabilmemiz için taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Bu desteği de arkamıza alarak bu ve bundan sonraki karşılaşmalardan 3 puanla ayrılıp play-off’lara katılmak istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor