"Akbabalara yem olmam"

Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Başkan Sadri Şener "Akbabalara yem olmam" dedi. Önemli olanın bu süreçte dim dik ayakta durabilmek olduğunu da ifade eden Şener Ben dim dik ayaktayım Şu an akbabalar gibi zayıf anımızı bekleyenler var ama onla

"Akbabalara yem olmam"

Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Başkan Sadri Şener "Akbabalara yem olmam" dedi. Önemli olanın bu süreçte dim dik ayakta durabilmek olduğunu da ifade eden Şener Ben dim dik ayaktayım Şu an akbabalar gibi zayıf anımızı bekleyenler var ama onlara prim vermeyeceğim. Sonuna kadar yola devam... Görev süremiz 31 Aralık’ta sona eriyor. O güne kadar devam” ifadelerini kullandı.

‘MATEMATİK BİLMEYEN ADAMLAR’ 
 
Taraftarların istifa tezahüratıyla ilgili olarak da net konuşan Sadri Şener, “İstifa etmek benim tercihimdir ama istifa etmeyeceğim. Bağırdılar diye istifa mı edilir? Hadi ettim diyelim, aday çıkmazsa ortalıkta sürünürler. Örneğin; kongre kararı alsak bir aylık boşluk olacak. O süreçte bu işler nasıl olacak... Konuşuyor insanlar, matematik bilmeyenler adamlar işte” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor