Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, horon oynadı

Serdivan ilçesindeki Kırcaali mevkisinde düzenlenen şenlikte konuşan İslam, programın hayırlı olmasını temenni etti.Bakan İslam, birlik ve beraberliğin her zaman daim olmasını dileyerek, şunları kaydetti: "Birbirinize duyduğunuz tutku, düşkünlüğünüz her y

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, horon oynadı

Serdivan ilçesindeki Kırcaali mevkisinde düzenlenen şenlikte konuşan İslam, programın hayırlı olmasını temenni etti.

Bakan İslam, birlik ve beraberliğin her zaman daim olmasını dileyerek, şunları kaydetti: "Birbirinize duyduğunuz tutku, düşkünlüğünüz her yerde birbirinizi arayıp bulmanız, bir arada yaşamanız, bir aradalığınızı da sürekli böyle kutlamanız harikulade bir şey. Allah sizleri bizden, bizleri sizden ayırmasın inşallah.

Sizlerle beraber burada güzel bir gün geçirmeye geldik. İnşallah önümüzdeki süreçte de sizlerin desteğini, bizimle beraber olmanızı bekliyoruz. Sizlerle, bütün ülkemizle birlikte el ele uzun bir yol yürümeyi arzu ediyoruz. Bizimle beraber eskiden olduğu gibi yanımızda, yanı başımızda bizimle beraber olmaya var mısınız?"Konuşmasının ardından İslam'a,Trabzon ekmeği ve yöresel kıyafet verildi. Daha sonra stantları gezen İslam, vatandaşlarla horon oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor