Ahmet Çakar: Trabzon'u istiyor!

Ahmet Çakar, Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı.Çakar'ın Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında, Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili tespitleri şöyle: "Trabzonspor için bu galibiyet hayati derecede önem taşıyacak. Seyircisiz de olsa moralsiz de olsa

Ahmet Çakar: Trabzon'u istiyor!

Ahmet Çakar, Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı.

Çakar'ın Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında, Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili tespitleri şöyle: "Trabzonspor için bu galibiyet hayati derecede önem taşıyacak. Seyircisiz de olsa moralsiz de olsa, sonuçta Galatasaray'ın Galatasaray olduğunu düşündüğümüzde bordomavili ekibin şampiyonluğa gümbür gümbür gittiğini söyleyebiliriz. Ama bu doludizgin gidişte kim ne derse desin özellikle şansın ve bazı oyuncuların çok öne çıktığını düşünüyorum.
Mesela kaleci Tolga. Aylardır oynamıyordu. Ama dün gece maçı kurtaran isim oldu. Arda'nın gollük kafa vuruşlarında öyle refleksler sergiledi ki, anlatmakla olamaz.
Ve gelelim parlayan Burak Yılmaz'a...
Trabzonspor'a geldi, önce oynamaya başladı, sonra kurtarıcı oldu, sonra milli oldu ve şimdi de attığı gollerle bordomavili takımı şampiyonluğa taşıyor.
Dün geceye baktığımızda aslında Trabzonspor iyi oynamadı.

 

Stres veya puan kaybederim korkusu takımı kilitlemiş, yüksek kaliteli birkaç oyuncusu bile iki pas yapamaz hale gelmişti. Galatasaray'a baktığımızda daha derli toplu oynadılar.
Karşılaşmanın daha başında Yekta ile pozisyonu da buldular, olmadı.
Arda Turan'ın kafaları da geldi, bunlar da olmadı. Pino vurdu, yine olmadı.
Ama JaJa-Burak ortaklığı Trabzonspor'a maçı getiriverdi.

KAZIM'IN KARTI YANLIŞ
Sadri Şener'in haftalar öncesi bir lafı vardı: "Futbolun ilahi güçleri adeta bizi şampiyonluğa taşıyor" demişti Şener. Galiba haklı. Son dakika ve dakikalarda attığı gollerle Trabzonspor şampiyonluğa gidiyor. Ya da pozisyonları rakipleri buluyor, kalecileri inanılmaz oynuyor ve Trabzonspor kazanmaya devam ediyor. Hala iki puan öndeler ve rakiplerini tek tek yenmeye devam ediyorlar.
Galatasaray için söylenecek fazla bir şey yok.
İyi konsantre olup, Trabzonspor'a göre daha iyi oynamalarına rağmen yine kaybettiler.
Gelelim hakem Bünyamin Gezer'e...
Colin Kazım'a gösterdiği kırmızı kart kesinlikle yanlış. Lucas Neill'in, Colman'ın yaptığı hareketlerde sarı kart gösterdi. Kazım'a niye kırmızı kart gösterdi anlayabilmek mümkün değil. Kazım hamlesini yaptı, topa dokunamadı; Serkan'ın ayağına abartılı olmaksızın bastı ve yanlış bir kararla oyundan atıldı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler