A.Gücü'nün bittiğini düşünmeyin

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kardemir Karabükspor'a 3-2 mağlup olarak küme düştükleri maçın ardından "Kimse bu camianın bittiğini düşünmesin" dedi.Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Hakan Kutlu, "Çok iyi bir futbol sergiledik. Fu

A.Gücü'nün bittiğini düşünmeyin

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kardemir Karabükspor'a 3-2 mağlup olarak küme düştükleri maçın ardından "Kimse bu camianın bittiğini düşünmesin" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Hakan Kutlu, "Çok iyi bir futbol sergiledik. Futbolcu arkadaşlarımız üst düzey bir mücadele sergilediler. Önümüzdeki yıllarda Ankaragücü'nü taşıyacak, Türk futbolunu taşıyacak futbolcular yetiştirmek istiyoruz. Son haftalarda hakemler de çok formsuz. Bugün hakem çok kötü bir maç yönetti.

Camianın genel durumuna bakarsak, Ankaragücü bu sezon kötü bir görüntü sergiledi. Ancak Ankaragücü daha güçlenerek ve bağımsız bir şekilde geri gelecektir. Kimse bu camianın bittiğini düşünmesin.

Bu takımın arkasında çok büyük bir taraftar kitlesi var. Dediğim gibi bu durum camianın bittiği gün değil, daha güçlenerek geleceği bir gün olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor