A.Gücü'nde çek skandalı

Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva'nın, Gaziantepspor'dan aldığı çeklerden birini tahsil ettiği, diğerini ise iade ettiği öğrenildi.Sami Altınyuva, Beşiktaş maçı sonrası Gaziantepspor yöneticileri ile yaptığı Turgut Doğan Şahin pazarlığı skandala dönüştü.

A.Gücü'nde çek skandalı

Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva'nın, Gaziantepspor'dan aldığı çeklerden birini tahsil ettiği, diğerini ise iade ettiği öğrenildi.

Sami Altınyuva, Beşiktaş maçı sonrası Gaziantepspor yöneticileri ile yaptığı Turgut Doğan Şahin pazarlığı skandala dönüştü. Altınyuva'nın, futbolcuyu 1 milyon 300 bin TL karşılığında Gaziantepspor'a sattı ve iki adet 650 bin TL'lik çek aldığı belirtildi.

Fakat futbolcunun ve bazı Ankaragücü yöneticilerin bu satışa karşı çıkması nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Ayrıca Altınyuva'nın, Gaziantepspor yöneticilerinden aldığı çeklerden ilkini pazartesi günü tahsil ettiği ve bir kısmını özel işlerinde kullandığı öne sürüldü.

Transferi yatan futbolcu için ikinci çeki bugün tahsil etmeye çalışan Altınyuva'nın Gaziantepspor yöneticilerin müdahalesi sonucunda çeki iade ettiği öğrenildi. İlk çeki pazartesi tahsil ettiği iddia edilen Başkan Altınyuva'nın, Gaziantepspor yöneticilerine yarın kendi çekini iki aylık süre isteyerek vereceği iddia edildi.

Öte yandan Ankaragücü - Sivasspor maçı öncesi Sivas seyahatinin uçakla gidiş biletlerini de yine eski bir başkanın aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler