A.Gücü'nde 3 yıldız serbest mi?

Ankaragücü'nde geçen yıldan beri alacakları ödenmeyen üç futbolcu perşembe günü serbest kalabilir.Ankaragücü'nde yönetim belirsizliği sürerken, geçen yıldan beri alacakları ödenmeyen Robert Vittek, Marek Sapara ve Stanislav Sestak'ın bir hafta önce noter

A.Gücü'nde 3 yıldız serbest mi?

Ankaragücü'nde geçen yıldan beri alacakları ödenmeyen üç futbolcu perşembe günü serbest kalabilir.

Ankaragücü'nde yönetim belirsizliği sürerken, geçen yıldan beri alacakları ödenmeyen Robert Vittek, Marek Sapara ve Stanislav Sestak'ın bir hafta önce noter ve avukatları aracılığı ile Ankaragücü Kulübü'ne alacaklarının ödenmesi ile ilgili çektikleri ihtarnamenin süresi yarın doluyor.

3 futbolcunun toplamda 3 milyon TL'ye yakın alacağı bulunuyor. Bu alacaklar yarın ödenmediği takdirde 3 futbolcunun da serbest kalacağı öğrenildi. Ülkelerine giden Sapara, Vittek ve Sestak, ülke milli takımlarındaki İrlanda ve Ermenistan maçları öncesi Pazar günü katılmaları gereken kampa Ankara'da idman yapamadıklarını gerekçe göstererek Türkiye'den ayrıldılar.

Bugün Türkiye'den ayrılan futbolcuların hiçbiri açıklama yapmazken, bu futbolcuların milli maçlardan sonra Ankaragücü yönetiminde yaşanacak yeni gelişmelere göre hareket edeceği ve belirtilen süre içerisinde paraları yatırılmadığı takdirde Ankaragücü'ne dönemeyecekleri öğrenildi.

Türkiye'de birçok kulübün peşinde koştuğu ve kadrolarına katmak için çaba sarfettiği 3 futbolcunun da önceliklerinin Ankaragücü'nde olduğu, sorunların aşılamaması halinde ise gelen teklifleri değerlendirecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler