A.Gücü tesisleri MİT'e devredildi

Yargıtayın Ahmet Gökçek Yönetimini yok saymasının ardından Ankaragücü Macerası sona eren Gökçeklerin gider ayak Sarayköy tesislerini Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) vermesini Ankara, spor camiasında tepkiyle karşılandı.Ankara Büyükşehir Belediyesi mec

A.Gücü tesisleri MİT'e devredildi

Yargıtayın Ahmet Gökçek Yönetimini yok saymasının ardından Ankaragücü Macerası sona eren Gökçeklerin gider ayak Sarayköy tesislerini Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) vermesini Ankara, spor camiasında tepkiyle karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis kararı ile Saray Spor Tesisleri'ni Hazine'den alınacak arazi karşılığında Milli İstihbarat Teşkilatı'na devretti.

Ahmet Gökçek Başkan seçildiği dönemde Ankaragücü Beştepe Cemal Aydın tesislerinden çıkarak Melih Gökçek'in Yaptırdığı Saray Spor Tesisleri'ne taşımıştı.

Yargıtayın Ahmet Gökçek Yönetimini yok saymasının ardından Ankaragücü Macerası sona eren Gökçeklerin gider ayak Sarayköy tesislerini Mit'e vermesini Ankara, spor camiasında tepkiyle karşılandı. 2008 Yılında Saray spor tesislerinin inşaatı döneminde Türk sporuna dev tesis kazandırdım açıklamaları yaparak, Biz Ankaragücü için her şeyi yapmaya hazırız. Bu tesisler Ankaragücü'nün olmalıdır diyen Melih Gökçek'in Oğlunun Ankaragücü Başkanlığından ayrılması ile birlikte ilk icraatı, Tesisleri Milli İstihbarat Teşkilatına vermek oldu.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Yeni başkan Cengiz Topel Yıldırım ve Yöneticileri, ilgisizlikten harabeye dönen Beştepe Cemal Aydın Spor Tesisleri'ni tamir etmeye başladılar. Bu ay sonuna kadar Saray Spor Tesisleri'nden çıkmak zorunda olan Ankaragücü için Beştepe elden geçiriliyor.

Saray Spor tesislerinde son çalışmalarını yapan futbolcular ise bu durumu espiriye çevirdiler. Futbolcular kendi aralarında 7 yıldızdan 3 yıldıza düşüyoruz beyler, Yıldızını söktüm, sıradan er oldun, haydi nöbete arkadaşlar!" diyerek Beştepe'ye gececekleri günü beklemeye başladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler