A.Güçlüler'den Şener'e Büyük İlgi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Ankaragücü taraftarlarından büyük ilgi gördü. Bugün oynanacak olan maçı izlemek için Trabzon’a gelen misafir takım seyircileri TSClub dan dan alış veriş yaptı. Başkan Sadri Şener ne kadar bilet satıldığını öğrenmek için uğr

A.Güçlüler'den Şener'e Büyük İlgi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Ankaragücü taraftarlarından büyük ilgi gördü. Bugün oynanacak olan maçı izlemek için Trabzon’a gelen misafir takım seyircileri TSClub dan dan alış veriş yaptı. Başkan Sadri Şener ne kadar bilet satıldığını öğrenmek için uğradığı Sadri Şener Sosyal Tesislerinde Ankaragüçlü taraftarları ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekibin taraftarları bir anda karşılarında gördükleri Başkan Sadri Şener ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarışa girdi. Şener bir süre hem Ankaragücü hem de Trabzonsporlu taraftarlarla sohbet etti. Şener Trabzonsporlu ve Ankaragücülü taraftarlara her zaman böyle dostluk içersinde kalmalarını öğütledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler