Ağaoğlu'ndan Trabzonspor'a müjde!

Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'a daha önce yıldız transferi sözü veren işadamı Ali Ağaoğlu, bu vaadini yerine getirmeye hazır.Ağaoğlu, bordo- mavili kulübün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ve yönetimin alınacak isimleri belirlemesin

Ağaoğlu'ndan Trabzonspor'a müjde!

Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'a daha önce yıldız transferi sözü veren işadamı Ali Ağaoğlu, bu vaadini yerine getirmeye hazır.

Ağaoğlu, bordo- mavili kulübün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ve yönetimin alınacak isimleri belirlemesini beklediğini söyledi.

Eskişehir maçını protokol tribününde izlediği sırada yapılan 'Ağaoğlu bizeyıldız al' tezahüratlarına şaşırdığını belirten Ağaoğlu, "Taraftarların isteğine kayıtsız kalamazdım. Taraftarın çağrısı üzerine Başkan'a dönüp, 'İsimleri belirleyin' dedim. Trabzonspor'a olan sevgimi herkes bilir. Sözüm söz.kulüp yönetimi, teknik heyet kimi isterse alacağım. İsimleri belirlesinler gerisi kolay. Ağaoğlu sözünün eridir" diye konuştu.

BİR SOL BEK BİR FORVET!

Aynı zamanda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun akrabası olan Ağaoğlu, "Trabzonspor'un başarılı sonuçlar almasını istiyorum. Bunun için her türlü fedakarlığa hazırım" dedi. Bu arada takıma bir forvet bir de sol bek takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Avrupa'da oyuncuarayışlarını sürdürüyor.

TRİBÜNDEN ÇAĞRI VAR

Eskişehirspor karşılaşmasını protokol tribününden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte izleyen Ali Ağaoğlu'ndan taraftarlar yıldıztransferi istemişti. Ağaoğlu ise "Taraftarı kıramam. Bu takıma iki yıldızalacağım" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler