Ağaoğlu Gazeteciye kafa attı

Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası olan ve dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un da katıldığı Turkish Airlines World Golf final turnuvası, Antalya'da olaylı başladı.Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belek'te

Ağaoğlu Gazeteciye kafa attı

Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası olan ve dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un da katıldığı Turkish Airlines World Golf final turnuvası, Antalya'da olaylı başladı.

Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belek'teki Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın ilk gününde birinci grupta Tiger Woods, Charl Scwartzel, Rory Mcllroy ve Matt Kuchar karşılaşıyor. İkinci grupta ise Hunter Mahan, Justin Rose, Lee Westwood ve Webb Simpson mücadele ediyor.

Golfçular mücadele öncesi ısınma atışları gerçekleştirdi. Isınma atışları sırasında Woods ile Mcllroy, kısa süre sohbet etti. Turnuvaya golf severler de yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Tiger Woods'a büyük ilgi gösteren seyirciler, ısınma atışları ve ilk delikteki başlangıç vuruşu için alana geldiği sırada Woods'a alkışlayarak destek verdiler.

TGF Başkanı Ağaoğlu'ndan gazeteciye kafa darbesi

Öte yandan, Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadelede kapsamında ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce, güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında görüntü alınacak alan konusunda tartışma yaşandı.

Bu sırada alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ağaoğlu, Ünal'a kafa attı. Aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırılan ve Ağaoğlu'nun korumaları tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışılan Ünal'ın yaşananlara tepki göstermesi üzerine Ağaoğlu, Ünal'a tekrar müdahale etmek istedi. Ağaoğlu'nu basın mensupları ve güvenlik görevlileri engelledi.

Ünal, daha sonra polis merkezine giderek Ağaoğlu'ndan şikayetçi oldu. Öte yandan, ünlü golfçuların mücadele ettiği turnuvadaki güvenlik önlemleri de dikkati çekti.

İzleyicilerin ve basın mensuplarının x-ray cihazlarından geçirilerek ve üst araması yapılarak alındığı alanda, çok sayıda güvenlik görevlisi bulunuyor.

Birincinin 1 milyon 500 bin dolarlık ödüle sahip olacağı turnuvada ikinciye 1 milyon dolar, üçüncü ve dördüncüye 600'er bin dolar, beşinciye ve altıncıya 450'şer bin dolar, yedinci ve sekizinciye ise 300'er bin dolar ödül verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler