Afrikalı gazeteci, Waris transferini bakın nasıl değerlendirdi

Haber61/spor servisi Trabzonspor’un son gün Spartak Moskova’dan kadrosuna kattığı Majeed Waris’i Afrikalı gazeteci Lotfi Wada, Milliyet’e değerlendirdi. Bordo mavili kulübün çok önemli bir iş başardığına dikkat çeken Wada, Ganalı golcünün analizini yapark

Afrikalı gazeteci,  Waris  transferini bakın nasıl  değerlendirdi

Haber61/spor servisi

Trabzonspor’un son gün Spartak Moskova’dan kadrosuna kattığı Majeed Waris’i Afrikalı gazeteci Lotfi Wada, Milliyet’e değerlendirdi. Bordo mavili kulübün çok önemli bir iş başardığına dikkat çeken Wada, Ganalı golcünün analizini yaparken, “Waris büyük bir potansiyel taşır. Tekniği mükemmeldir ve çok hızlı bir oyuncudur. Bana göre Vahid Halilhodzic’in yönetiminden çok önemli gelişme kat edecek. Hem saha içinde hem saha dışında kendini geliştirmeye yakın olduğu için büyük ilerleme kay edecek” dedi.

Cezayir’in eski teknik patronu olan Halilhodzic’in, Afrikalı oyuncuları yakından tanıdığına dikkat çeken Wada, “Halilhodzic’in Afrikalı oyuncuların kapasitelerini bilmesi Waris için büyük şans. Bana göre Trabzonspor harika bir transfere imza attı. Avrupa’dan bir çok takım Waris’i takip ediyordu. Türkiye’de kesinlikle başarılı olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler