Afrika kabusu Trabzon'u vurdu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Afrika Uluslar Kupası’na giden 11 futbolcudan 4’ü , milli formayla çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Trabzonspor adına Cezayir’den Carl Medjani ve Gine’den Kevin Constant , Fildişi Sahili’nden Çaykur Rizespor’lu Ousma

Afrika kabusu Trabzon'u vurdu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Afrika Uluslar Kupası’na giden 11 futbolcudan 4’ü , milli formayla çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Trabzonspor adına Cezayir’den Carl Medjani ve Gine’den Kevin Constant , Fildişi Sahili’nden Çaykur Rizespor’lu Ousmane Viera ile devre arasında Gençlerbirliği’ne transfer olan Gine’den Landel , turnuvada takımlarıyla yollarına devam etmeyi başardı.

GERİ DÖNENLER

Galatasaray’dan Chejou (Kamerun) , Fenerbahçe’den Sow(Senegal) , Trabzonspor’dan Yatabare (Mali) , K.Karabükspor’dan Abdou Razack Traore (Burkina Faso)  , Kayseri Erciyesspor’dan Mandjeck (Kamerun) , Çaykur Rizespor’dan Kweuke  (Kamerun) ve Mersin İdmanyurdu’ndan Nakoulma (Burkina Falso) ise takımları kupaya gruplarda veda ettiği için Türkiye’nin yolunu tutan isimler oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler