Adu'dan Rize'ye duygusal mesaj!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a devre arasında kiralık olarak gelen ve gösterdiği performansla yeniden ABD Milli Takımı'na seçilen Gana asıllı futbolcu Fredua Korateng Adu, Rize'den mutlu ayrıldı.Çaykur Rizespor'da Adu, Rize'den ayrılmadan

Adu'dan Rize'ye duygusal mesaj!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a devre arasında kiralık olarak gelen ve gösterdiği performansla yeniden ABD Milli Takımı'na seçilen Gana asıllı futbolcu Fredua Korateng Adu, Rize'den mutlu ayrıldı.

Çaykur Rizespor'da Adu, Rize'den ayrılmadan önce  aptığı açıklamada, milli takımda iyi oynayıp, herkese gerçek Adu'nun geri döndüğünü göstermek istediğini söyledi.
Play-off karşılaşmasında elenmelerinin takımı ve kendisini çok üzdüğünü belirten Adu, ''Sezon boyunca iyi oynadığımız, beklemediğimiz puan kayıpları yaşadığımız dönemler oldu. Play-off maçlarına kalınmasının ardından başarılı olacağımıza inanmıştık. Ancak ilk maçta 4-0 kaybettik. Çok zor olacağını biliyorduk. İstediklerimizi yapamadık ve final oynama şansını kaybettik. Bu durum için çok üzgünüm. Taraftardan, başkanımızdan, herkesten özür diliyorum'' dedi.

Çaykur Rizespor takımının bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Adu, ''Ben çok zor durumdayken bana şans verdi. Çaykur Rizespor, beni zorluklardan kurtardı, kucak açtı. Kimse bana bunu yapmamış, kucak açmamıştı. Takım arkadaşlarım, taraftar bana çok destek oldu. Rize'de bana hayatımın ikinci şansı verildi. Bunu unutmam mümkün değil. Bundan sonra kalbimin bir yarısı Rizespor için atacak. Bu takımın kalbimdeki yeri bambaşka olacak'' diye konuştu.

Hiçbir zaman Rize'ye veda etmeyeceğini vurgulayan Adu, şöyle devam etti:

''Asla Rize'ye veda edemem. Bu şehir benim yeni hikayemin başlangıç noktası. Burada olmaktan, Çaykur Rizespor'un bir parçası olmaktan gurur duydum. Gelecekte yine Rizespor'un bir parçası olmayı isterim. Bunun için hiçbir zorluk çıkarmam, gerekli kolaylıkları da gösteririm. Ama bunu zaman gösterecek.''

-''SIKINTILAR YAVAŞ YAVAŞ GERİDE KALIYOR''-

Milli takıma çağrılmasının kendisini çok mutlu ettiği anlatan Adu, şunları kaydetti:

''Çaykur Rizespor bana ikinci bir şans vermeseydi ne olacağını tahmin etmek güç. Çaykur Rizespor'da bulduğum ikinci şansla kendimi yeniden buldum. Çaykur Rizespor sayesinde yeniden milli takıma yükselme başarısını yakaladım. Bana zor günlerde sahip çıkan bu insanlara çok teşekkür ediyorum. Benim için sıkıntılar yavaş yavaş geride kalıyor. Artık gelecekte çok daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Şu anda milli takımıma konsantre olmuş durumdayım. Milli takımda iyi oynayıp Adu'nun geri döndüğünü göstermek istiyorum. İlk olarak bununla ilgileneceğim.''

Adu, Çaykur Rizespor formasıyla 13 maçta 870 dakika sahada kalırken, 3 gol, 3 asist başarısı gösterdi.

Bu arada, Adu'yu bazı Süper Lig kulüplerinin kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor