Adrian'dan Trabzonspor'a Mesajlar

Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski futbola babasının desteği ve yönlendirmesiyle başladığını belirterek, “Bu günlere gelmemde babamın katkısı büyük. Bu yüzden kendisine minnettarım” dedi. Trabzonspor’un ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde forma giymesi nedeniy

Adrian'dan Trabzonspor'a Mesajlar

Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski futbola babasının desteği ve yönlendirmesiyle başladığını belirterek, “Bu günlere gelmemde babamın katkısı büyük. Bu yüzden kendisine minnettarım” dedi. 

Trabzonspor’un ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde forma giymesi nedeniyle futbol yaşamında özel bir yere sahip olduğunu kaydeden Adrian, şu anda takımın en fazla gol atan futbolcusu olmasıyla ilgili de, “Her oyuncu gol atmayı sever. Ben de dolayısıyla gol atmayı çok seviyorum. Özelliğim itibariyle hem defansif hem de ofansif görevle oynayabilirim.  Buradaki tercih elbette hocamızın. Hangi görevi alırsam onu layıkıyla yerine getirmeye çalışırım” diye konuştu.
 
Her futbolcunun kariyerinin sonuna kadar öğreneceği çok şey bulunduğuna da dikkat çeken Polonyalı futbolcu şunları söyledi: “Ben de kendimi geliştirmek adına sürekli daha fazla çalışıyorum. Trabzon’u insanlarını çok seviyorum. Yavaş yavaş Türkçe de öğreniyorum. Antrenman ve maçların dışında kalan zamanımız tamamını ise eşim ve çocuğum dolduruyor. Ailemle burada sakin ve huzurlu bir hayat sürmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımızın kulübü ve oyuncuları bu kadar sevip ilgi göstermeleri bana gore çok olumlu. Şehirde herkes futbolla ilgili. Onları bu sezon fazlasıyla üzdüğümüze inanıyoruz. Dileğimiz sezonun geride kalan bölümünde bir an olsun gönüllerini almak ve kupayı kazanmak. Bu şekilde Avrupa’ya ulaşacağımızı biliyor ve ona gore motive oluyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler