Adrian: Yüzde 200'le çalıştım

Trabzonspor’un en golcü isimlerinden Adrian Mierzejewski, yedek kaldığı günlerde yüzde 200 kapasiteyle çalıştığını ve bir şekilde formayı kaptığını söyledi. TFF’nin Tam Saha Dergisi’ne konuşan Polonyalı yıldız, “Bir dönem oynama şansı bulamadığım için ger

Adrian: Yüzde 200'le çalıştım

Trabzonspor’un en golcü isimlerinden Adrian Mierzejewski, yedek kaldığı günlerde yüzde 200 kapasiteyle çalıştığını ve bir şekilde formayı kaptığını söyledi. TFF’nin Tam Saha Dergisi’ne konuşan Polonyalı yıldız, “Bir dönem oynama şansı bulamadığım için gerçekten mutsuzdum ama antrenmanlarda yüzde 200 çalışarak şansımı kovaladım. Ayrılmayı ise asla düşünmedim. Şunun çok iyi bilinmesini isterim ki benim için Trabzonspor’un bir parçası olmak büyük bir onur. Sezon öncesi hazırlık kampından beri kendimi oynamaya hazır hissediyordum. Sadece bir şansa ihtiyacım vardı ve Antalya maçında o şansı yakaladım. Çok hırslıydım ve kendime ’Ya şimdi ya asla’ dedim. O şansı heba etmeyip layıkıyla kullanabildiğim için çok mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor