Adrian: Yedek kalmayı

Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian'da zaman zaman yedek kaldığı dönemlerde asla pes etmediğini vurgularken şöyle dedi:"Her futbolcu gibi tabi ki bende oynamak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Bu yüzden her zaman sıramı bekledim ve kendimi hazır

Adrian: Yedek kalmayı

Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian'da zaman zaman yedek kaldığı dönemlerde asla pes etmediğini vurgularken şöyle dedi:

"Her futbolcu gibi tabi ki bende oynamak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Bu yüzden her zaman sıramı bekledim ve kendimi hazır tutmaya çalıştım. Teknik heyet bana ne zaman görev verirse o anda takımıma katkı yapmaya kendimi şartlıyorum. Kayserispor maçında da bana güvenildi, ben de elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bu sezon zaman zaman iyi, zaman zaman ise kötü oynadığım maçlar oldu. Bundan sonra formamı kaptırmak istemiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler