Adrian ve Tolga geri döndü!

Trabzonspor'da geçen hafta sakatlığı nedeniyle Orduspor maçında forma giyemeyen Adrian Mierzejewski, bu hafta sakatlığını atlattı ve Şenol Güneş ona ilk 11'de forma verdi. Güneş ayrıca Orduspor maçında sonradan oyuna girerek galibiyette etkili olan Halil

Adrian ve Tolga geri döndü!

Trabzonspor'da geçen hafta sakatlığı nedeniyle Orduspor maçında forma giyemeyen Adrian Mierzejewski, bu hafta sakatlığını atlattı ve Şenol Güneş ona ilk 11'de forma verdi. Güneş ayrıca Orduspor maçında sonradan oyuna girerek galibiyette etkili olan Halil ve Olcan'a bu kez ilk 11'de görev verdi. Bordo-mavililerde, Orduspor maçında ilk 11'de oynayan Sapara, Yasin ve Emre bu kez yedek kulübesinde kendilerine yer buldu. Trabzonspor'un takım kaptanı Tolga Zengin de sakatlığının ardından ligde 8 hafta sonra maç kadrosunda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor