Adrian ve Henrique hayal kırıklığı oldu

 Trabzonspor'un Polonya’nın Warsaw Kulübü'nden transfer ettiği Adrian ve Belçika’nın Westerio takımından renklerine kattığı Henrique, kötü performans sebebiyle Şenol Güneş tarafından uyarıldı.  Trabzonspor‘un en pahalı iki transferi Adrian ve Henrique'nin

Adrian ve Henrique hayal kırıklığı oldu

 

Trabzonspor'un Polonya’nın Warsaw Kulübü'nden transfer ettiği Adrian ve Belçika’nın Westerio takımından renklerine kattığı Henrique, kötü performans sebebiyle Şenol Güneş tarafından uyarıldı. 
 
Trabzonspor‘un en pahalı iki transferi Adrian ve Henrique'nin performansları istenilen seviyeye ulaşmadı. Uzun süredir ilk 11'de kendilerine yer bulamayan futbolcuların maliyeti ise bordo-mavili kulübün elini kolunu bağlıyor. 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli yanında 385 bin Euro menajerlik ücreti ödeyerek Adrian'ı büyük umutlarla transfer eden Trabzonspor, şimdiyi kadar bu oyuncudan beklediğini alamadı. Polonyalı oyuncularında takımından ayrılmasından sonra kendini yalnız hisseden oyuncuyla teknik direktör Şenol Güneş sık sık özel görüşmeler yapıyor.
 
Bordo-mavili kulüp için diğer hayal kırıklığı ise Henrique oldu. Belçika’nın Westerio kulübünden gelen oyuncunun bonservis bedeli ise 4 milyon Euro. Geçtiğimiz sezon 3 gol atan bu sezon ise sadece 1 gol bulabiler oyuncu beklentilerin yine altında kaldı.
Kulüp için tam bir hayal kırıklığı oluşturan Adrian ve Henrique’nin performanslarının artması için iki oyuncuyla yakından ilgilenen deneyimli teknik adamın gerekli ikazları yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler