Adrian : ' Tek kalmam dert değil '

 Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Adrian yeni sezonu iple çekiyor. Kamp döneminde iyi bir performans göstererek teknik direktör Şenol Güneş''den olumlu not alan oyuncu resmi maçların başl

Adrian : ' Tek kalmam dert değil '

 

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Adrian yeni sezonu iple çekiyor. Kamp döneminde iyi bir performans göstererek teknik direktör Şenol Güneş''den olumlu not alan oyuncu resmi maçların başlamasıyla birlikte gerçek kimliğini ortaya koyacağını belirtti.

 

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansın üzerine çıkması gerektiğini ifade eden Polonyalı oyuncu, "Bir önceki dönem bir şeyler benim istediğim gibi gitmedi. Bu sezon çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumun çok daha üzerinde bir performans sergilemem gerektiğini biliyorum.

 

Maçlar başlamadan bir şeyler söylemem, şöyle veya böyle yapacağım demem bana göre değil ama yeni sezona çok iyi hazırlandım. Sezonun başlamasıyla birlikte performansım hakkındaki değerlendirmelerde gelecektir" dedi.

 

Geçen sezon takımda Glowacki ve Brozek kardeşlerin bulunduğunu ifade eden Adrian, "Bu benim için bir sorun değil. Geçen sezon dört Polonyalıy'dık. Bu sezon bir tek ben kaldım. Bunu dert etmiyorum. Türk ve takımdaki diğer yabancı oyuncularla çok iyi bir iletişimimiz var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler