Adrian için transfer iddiası!

Trabzonspor, Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezewski'yi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr Kulübü'ne transferi konusunda takas gündeme geldi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmaylarının yürüttüğü transfer görüşmesinde bordo mavili kulübün

Adrian için transfer iddiası!
Trabzonspor, Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezewski'yi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr Kulübü'ne transferi konusunda takas gündeme geldi.
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmaylarının yürüttüğü transfer görüşmesinde bordo mavili kulübün Adrian'a karşılık daha öncede gümdemde olan İbrahima Toure'yi istediği belirtildi.
 
Al Nasr kulübünün, bu takasa sıcak baktığı, Polonyalı futbolcu ile yapılacak görüşme sonrası bu transferin netlik kazanması bekleniyor.
 
Senegalli Forvet oyuncusu İbrahima Toure Arap kulübü ile çıktığı 69 karşılaşmada 37 gol atarken 7'de asist yaptı. Toure bu karşılaşmalarda 5 bin 297 dakika oyunda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler