Adrian için son hamle!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği Adrian Mierzejeweski'nin transferini sonlandırmak için yarın Polonya'ya gidecek. Ancak oyuncuyu satmak istemeyen Warsawa kulübü Başkanı ise, Trabzonspor'un tekl

Adrian için son hamle!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği Adrian Mierzejeweski'nin transferini sonlandırmak için yarın Polonya'ya gidecek. Ancak oyuncuyu satmak istemeyen Warsawa kulübü Başkanı ise, Trabzonspor'un tekliflerine sıcak bakmıyor.

Trabzonspor'da Jaja'nın Al Ahli takımına satılmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş, Polonya'nın Warsawa takımında forma giyen Adrian Mierzejeweski'nin bir an önce takıma katılmasını istiyor.

Bu konuda yönetimle sürekli diyalog halinde bulunan tecrübeli teknik adam Polonyalı futbolcuya çok güveniyor.

Bu transferi gerçekleştirmekle görevli olan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ise yarın Warsawa kulübünün başkanı ile bir araya gelecek ve onu bu transferin gerçekleşmesi konusunda ikna etmeye çalışacak.

Bekiroğlu'nun bu transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorlayacağı da vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor