Adrian hocasını sevindirdi

Adrian Mierzejewski, Trabzonspor’da forma şansı bulamadığı dönemde dahi kendisine güvenerek milli takım kadrosuna davet eden ve forma veren hocası Waldemar Fornalik’in yüzünü güldürdü.Adrian Mierzejewski, Trabzonspor’da forma şansı bulamadığı dönemde dahi

Adrian hocasını sevindirdi

Adrian Mierzejewski, Trabzonspor’da forma şansı bulamadığı dönemde dahi kendisine güvenerek milli takım kadrosuna davet eden ve forma veren hocası Waldemar Fornalik’in yüzünü güldürdü.

Adrian Mierzejewski, Trabzonspor’da forma şansı bulamadığı dönemde dahi kendisine güvenerek milli takım kadrosuna davet eden ve forma veren hocası Waldemar Fornalik’in yüzünü güldürdü. Oynadığı son iki maçta gösterdiği üstün performans ve attığı üç golle herkesin dikkatini üzerine çeken Adrian, Polonya milli takımından hocasının güvenini de boşa çıkarmamış oldu. Oyuncusunun performansı hakkında konuşan Fornalik, Adrian’ın oyunundan çok etkilendiğini söyledi.

Deneyimli teknik adam, “İki golü de izledim. Gerçekten inanılmazdı. Oyuncularımızın forma şansı bulması ve gol atması beni çok mutlu ediyor. Adrian’ın durumunu hepimiz çok iyi biliyorduk, hiç oynayamıyordu. Ama sonunda şans buldu ve bunu da çok iyi değerlendirdi. Biz de keyfini çıkarıyoruz“ ifadelerini kullandı.

Sahaya çıktığı son iki maçta üç gol atan 26 yaşındaki Leh oyuncu, takımının en golcü ismi haline geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler