Adrian: Galibiyet için mutluyuz

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. İlk olarak galibiyeti değerlendiren Adrian, "Gerçekten çok önemli bir 3 puan aldık. Oyun olarak Legia'ya bir üstü

Adrian: Galibiyet için mutluyuz
Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
İlk olarak galibiyeti değerlendiren Adrian, "Gerçekten çok önemli bir 3 puan aldık. Oyun olarak Legia'ya bir üstünlük kuramasak da alınan 3 puan çok önemli. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Polonyalı olan Adrian, bir Polonya ekibine karşı oynamanın çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Tabii ki, çok heyecanlıydım. Maçtan önce de söylemiştim. Motivasyonumu da üst düzeyde tutmaya çalıştım çünkü ilk defa böyle bir maça çıktım" yorumunda bulundu.
 
Son olarak gruptan çıkma şanslarını değerlendiren Adrian Mierzejewski, "Şimdi önümüzde 3 maç ve alınabilecek 9 puan var. İlk maçımız Legia'yla deplasmanda olacak. O maçı galibiyetle bitirirsek grup liderliğini bile garantileyebileceğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler