Adrian forma giyemeyecek

 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek kupada yollarına kayıpsız devam etmek istediklerin söyledi. Şakar, yaptığı açıklamada, 29 Aralık'ta Antalya'da başladıkları kamp çalışmalarını tamamla

Adrian forma giyemeyecek

 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek kupada yollarına kayıpsız devam etmek istediklerin söyledi. 

Şakar, yaptığı açıklamada, 29 Aralık'ta Antalya'da başladıkları kamp çalışmalarını tamamlayarak yarın oynayacakları maç için Mersin'e gittiklerini belirtti.

 Grupta ilk iki maçı kazanarak liderlik koltuğunda oturduklarını ifade eden Şakar, ''Mersin İdmanyurdu maçını da kazanıp kupada yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Kazanırsak iyi bir aşama yapmış oluruz. 3 maçta 3 galibiyet alarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Şakar, Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin de karşılaşmayı izleyeceğini belirterek, ''Başkanımızın daha önce aldığı hak mahrumiyet cezası var. Ancak Mersin'e gelerek takımın yanında olacak. İnşallah Mersin'den güzel bir sonuçla ayrılacağız ve lige de moralli başlayacağız'' diye konuştu.

ADRİAN FORMA GİYEMEYECEK

 

Trabzonspor'da zorlu maç öncesi kırmızı kart cezalısı Adrian forma giyemeyecek. Polonyalı oyuncunun kafileyle Mersin'e gitmediği ve dün Trabzon'a döndüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor