Adrian: "Çocuğum Trabzon'da doğsun.."

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da ilk golün sahibi Adrian Mierzejewski, maç sonrası açıklamalarda bulundu.Attığı golü hamile olan eşine armağan ettiğini söyleyen Adrian, "Gol attığım için çok

Adrian: "Çocuğum Trabzon'da doğsun.."

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da ilk golün sahibi Adrian Mierzejewski, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Attığı golü hamile olan eşine armağan ettiğini söyleyen Adrian, "Gol attığım için çok mutluyum. Golü eşime armağan ettim. Eşimin Trabzon'da doğum yapmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ardından maçı değerlendiren Polonyalı oyuncu, "Gerçekten önemli bir maçtı. Özellikle sıralamadaki yerimiz için çok önemliyidi. Aksi bir sonuçta rakibimiz bizi geçebilirdi. Berabere kalsaydık yerimiz pek farklı olmayacaktı. Attığımız ilk golden sonra takımın kendine güveni geldi ve rahat bir maç çıkardık" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler