Adnan Polat tarih verdi!

Polat'ın açıklaması;“Seçime katılmamıza engel hiç bir şey yok. Denetleme kurulu ibrasının içinde G.Saray Kulübü ile ilgili idari mali konularda rapor var. Ancak idari olarak ibra edilmedik. Ancak bu yapılanlar bizlerin gönlüğü yaralamıştır. Bizler G.Saray

Adnan Polat tarih verdi!

Polat'ın açıklaması;

“Seçime katılmamıza engel hiç bir şey yok. Denetleme kurulu ibrasının içinde G.Saray Kulübü ile ilgili idari mali konularda rapor var. Ancak idari olarak ibra edilmedik. Ancak bu yapılanlar bizlerin gönlüğü yaralamıştır. Bizler G.Saray’a gönül verdiğimiz için buradayız ve bir beklentiniz yok”

“Mevcut şartlarda kongreye kadar devam etmek isterdik.. Ancak 7 Mayıs 2011 günü seçim kararı aldık. Son olarak bize destek veren ve vermeyen, sadece G.Saraylılık duruşu sergileyen kulüp üye ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz.”

Bu arada seçim çoğunluk sağlanamayacağı için 14 Mayıs'ta yapılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor