Adı TS ile anılan yıldız takımdan ayrılıyor!

Trabzonspor'la sezon başında adı sıkça anılan Serdar Taşçı'nın Rusya'daki kariyeri sona ermek üzere...   15 haftası geride kalan Rusya Premier League’inde 23 puanla altıncı sırada yer alan Spartak Moskova’da teknik ekip ve yönetim, kadrodaki bazı oyuncula

Adı TS ile anılan yıldız takımdan ayrılıyor!
Trabzonspor'la sezon başında adı sıkça anılan Serdar Taşçı'nın Rusya'daki kariyeri sona ermek üzere...
 
15 haftası geride kalan Rusya Premier League’inde 23 puanla altıncı sırada yer alan Spartak Moskova’da teknik ekip ve yönetim, kadrodaki bazı oyunculardan memnun değil.
 
Rus basınında yer alan haberlere göre Moskova ekibi devre arasında Kirill Kombarov, Yura Movsisyan, Aras Özbiliz ve Serdar Taşçı ile yolları ayırabilir.
 
Hem Aras hem de Serdar’ın adları geçtiğimiz dönemlerde başta Trabzonspor olmak üzere Türk takımlarıyla beraber anılmış fakat transferleri gerçekleşmemişti. Fakat yaşanan bu gelişmelerin ardından ikilinin yolu Türkiye’den geçebilir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor