Adı Trabzonspor'la anılan golcüye şok sözler!

 Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne'de kulüp CEO'su Roland Romeyer Trabzonspor'la adı anılan Mevlüt Erdinç  hakkında sert sözler sarf etti.Romeyer, Mevlüt'ün kendilerine haber vermeden tatile çıktığını söylerken, "Futbolcu dediğin Mevlüt Erdinç gib

Adı Trabzonspor'la anılan golcüye şok sözler!

 Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne'de kulüp CEO'su Roland Romeyer Trabzonspor'la adı anılan Mevlüt Erdinç  hakkında sert sözler sarf etti.

Romeyer, Mevlüt'ün kendilerine haber vermeden tatile çıktığını söylerken, "Futbolcu dediğin Mevlüt Erdinç gibi olmamalı." ifadelerini kullandı. Sezon içinde teknik direktör Christophe Galtier tarafından da eleştirilere maruz kalan Mevlüt'ün bu açıklamalarla beraber Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tatil için Türkiye'ye gelen ve daha sonra milli takım kampına katılacak olan Mevlüt'ün adı son dönemde Trabzonspor'la anılıyordu. Takımı ile bu sezon 36 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu 9 gol attı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor