Adı Trabzon ile anılan yıldız şok etti!

Devre arası transfer döneminde forvet bölgesi için atağa kalkması beklenen Trabzonspor'la adı anılan Obafemi Martins transferi hakkında açıklamalar yaptı.Sezon başı transfer döneminde de forvet arayan Trabzonspor'la adı anılan yıldız golcü Türkiye'ye gelm

Adı Trabzon ile anılan yıldız şok etti!

Devre arası transfer döneminde forvet bölgesi için atağa kalkması beklenen Trabzonspor'la adı anılan Obafemi Martins transferi hakkında açıklamalar yaptı.

Sezon başı transfer döneminde de forvet arayan Trabzonspor'la adı anılan yıldız golcü Türkiye'ye gelmek istediğini söyledi. Oynamak istediği takımı da açıklayan Martins'in bu sözleri ise onu bordo mavili takımda görmek isteyen taraftarları üzdü.

Amerikan Futbol Ligi'nde (MLS) Seattle Sounders forması giyen Nijeryalı golcü Obafemi Martins, Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

İtalyan basınına konuşan Martins, "Amerika'yı seviyorum, sıradışı bir ülke. MLS büyüyen bir lig ve geride kalan birkaç ay benim için hayat tecrübesi oldu. Seattle'aki herkes bana karşı çok iyi, özellikle de taraftarlar. Asla desteklerini esirgemediler fakat halen 29 yaşındayım ve kendimi biraz devre dışı kalmış hissediyorum" dedi.

Avrupa'ya dönmek istediğini ve Dünya Kupası'na gidecek 23 kişilik listede kendisine yer bulabilmek için Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını dile getiren Obafemi Martins, "Menajerim Tekin Birinci'ye teklifleri değerlendirmesini söyledim. Türkiye Ligi son yıllarda ilerleme gösterdi. Yeni statlar yapıldı, büyük yatırımlar yapıldı ve taraftarların sıcaklığı inanılmaz . Zokora, Babel, Wesley Sneijder ve Drogba'nın burada oynaması tesadüf değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özledim. Galatasaray forması giymeyi ve Inter'de günlerimizin geçtiği Mancini ile yeniden çalışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor