Adebayor ve Flamini imzayı atıyor

İki yıldız isimde son detaylar görüşülecek

Adebayor ve Flamini imzayı atıyor
Sezonu Konyaspor beraberliği ile açan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman maç sonunda, “En az direkt oynayacak 3 adam alacağız” demişti. Ancak Karaman’ın bu açıklamasının ardından Adebayor ve Flamini gibi dünyaca ünlü 2 ismin çıkacağını kimse düşünememişti.

İlk başta rüya gibi gelen transferde ise mutlu son artık çok yakın. Karadeniz ekibi iki oyuncuyla her konuda anlaştı.

Yeşil-Mavililer adına bu transferler için görüşmeleri yürüten menacer Özkan Doğan, dün Londra’da iki isimle de görüştü, şartlarda görüşbirliğine varıldı.

Geriye sadece oyuncuların Rize’ye gelip tesisleri ve şehri görmeleri kaldı. Ön protokol Rizeli kulüp yetkililerin de katılımıyla bugün imzalanıyor. Ardından kente gelecek olan iki yıldızla son detaylar konuşulacak.

Kaleye de yıldız geliyor

Rize’de transferler bu isimlerle de sınırlı değil. Kaleye Rennes’ten Diallo’yu kiralayan Atmacalar’ın dünyaca ünlü bir kaleciyle daha ilgilendiği, bu transferde de çok önemli mesafe katettikleri öğrenildi. Rize ayrıca orta sahaya da bir takviye daha yapacak.
                    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler