Adanaspor'un Trabzonlu hocası iddialı konuştu

"Şımarmayan bir anlayışla devam edeceğiz"PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör Ekrem Al, Çatalan Kampı'nın iyi geçtiğini ve 17 Temmuz'da Gaziantepspor ile özel maçta karşılaşacaklarını söyledi.Adanaspor'da yeniden görev almaktan mutlu o

Adanaspor'un Trabzonlu hocası iddialı konuştu

"Şımarmayan bir anlayışla devam edeceğiz"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör Ekrem Al, Çatalan Kampı'nın iyi geçtiğini ve 17 Temmuz'da Gaziantepspor ile özel maçta karşılaşacaklarını söyledi.

Adanaspor'da yeniden görev almaktan mutlu olduğunu, takım içerisinde aile ortamında herkesin sorumluluğunu bildiğini belirten Trabzonlu teknik direktör Ekrem Al, şöyle konuştu: "Adana'daki kampımızın ardından, 21 Temmuz'da Bolu Kartepe'de ikinci etap çalışmalarında 5-6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımda 20'nin üzerinde oyuncu yer alıyor. Bu nedenle fazla transfere ihtiyacımız yoktu, bu yüzden acele etmedik ve gençleri görelim dedik.  "

"TRANSFERLER DEVAM EDEBİLİR"

Takımın Kamerunlu orta saha oyuncusu Kibong'un Konyaspor'a gittiğini hatırlatan Adanaspor’un Trabzonlu teknik adamı Ekrem Al, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kibong'un yerine Tiago'yu kadromuza kattık. Bu oyuncu Türkiye'de oynamış, kulüpleri iyi bilen biri. O yönde adaptasyonda sıkıntı yok. Az antrenman eksiği var. O da 3-5 günde giderilecek şekilde. Yine orta sahada Almanya'dan Yasin Yılmaz'ı kadroya dahil ettik. Gelecek vadeden genç oyuncular kadroya kattık. Transfer devam edebilir. Çünkü hazırlık maçları oynayacağız. 17 Temmuz'da Gaziantepspor ile özel maç oynayacağız. 5-6 maçta Kartepe'de yapacağız. Burada baktık ki, şu bölgeye transfer ihtiyacımız var dediğimiz an oyuncu arayışına gireceğiz."

"BAŞARIYI KOVALAYACAĞIZ"

"Taraftarlar gelecek sezon nasıl bir Adanaspor izleyecek" sorusuna Ekrem Al, şu yanıtı verdi: "Mevcut kadromuzda geçen sezon forma giyen gençler yer alıyor. Bunlar lig deneyiminde ve dinamik genç çocuklar, katkıları olacak. Hesap ettiğimiz zaman gayet iyi olacak. Gelecek sezon koşan savaşan, klasik deyim oluyor ama hızlı hücumu benimseyen, daha çok bunlar üzerinde çalışacağız. Takım savunmasında gerekli özveriyi ve başarıyı gösterebilen her maçına göre olgusunu, seviyesini kontrol edebilen dinamik, savaşan ve seyirciye zevk veren mütevazi, şımarmayan bir anlayışla ligimize başlayacak ve devam edeceğiz. Hem yeni yapılanmamızın birikimlerini tamamlayacağız, hem de başarıyı kovalayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor