Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçı...

 PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun tam kadro izlediği, Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcuların istekli ve h

Adanaspor'da Şanlıurfaspor maçı...

 PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun tam kadro izlediği, Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcuların istekli ve hırslı olduğu belirtildi.

Basın sözcüsü Bülent Uzel, lige iyi bir başlangıç yapmak için çalıştıklarını belirterek ''Çatalan ve Afyonkarahisar kamplarını olumlu geçirdik. Şimdi ise lig maratonu başlıyor. Genç ve diri bir takımımız var. Biz yönetim olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Lige iyi başlamak adına ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaleci antrenörü Mustafa Şentabaklar ise turuncu-beyazlı takımın yeni sezonda kalesini koruyacak olan Hayrullah, Fırat, İrfancan ve Sadettin arasında sıkı bir rekabet yaşanacağını kaydetti. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Şentabaklar, futbolcuların lige oldukça iyi hazırlandığını, bu sezon takımın kaleci sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

Bu arada Adanasporlu futbolcular, antrenman öncesi, son dönemde yaşanan terör olaylarını kınamak için hazırlanan ''Vatan Sağolsun'' afişi önünde fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor